Christelijke Muziek en Concertagenda

Online kerstdienst met Trinity, Elise Mannah, e.a.

Geniet mee met deze live dienst uit de Noorderkerk in Amsterdam

Van onze redacteur Van de redactie

16-12-20

Kerst 2020 wordt een Kerst om nooit te vergeten. Zou, nu we allemaal thuis moeten blijven, het Kerstverhaal ook een andere impact hebben? Aan de online kerstviering op 20 december om 10.00 uur vanuit de Amsterdamse Noorderkerk zal het niet liggen. Dit prachtige gebouw vormt het decor voor de 165e kerstviering die de stichting Tot Heil des Volks organiseert, samen met Groot Nieuws Radio. Aan deze dienst werkt een keur aan muzikanten mee, die in de christelijke muziekwereld hun sporen meer dan hebben verdiend, zoals Trinity, Elise Mannah, Peter van Essen en Ronald Koops. Stem zondagmorgen dus af op het YouTubekanaal van Groot Nieuws Radio.

'Leef dichtbij!'

Het thema van de viering is ‘Leef dichtbij’ en haakt in op de afstand die is ontstaan tijdens de coronacrisis. Spreker is Samuel Lee, voorganger en voormalig Theoloog des Vaderlands. Hij gaat dieper in op het thema en belicht wat het betekent in het dagelijks leven. Gert Hutten, CEO van Tot Heil des Volks, opent de kerstviering vanuit de Amsterdamse binnenstad. Ook luister je naar een kerstverhaal en zing je natuurlijk mee met bekende en nieuwe kerstliederen. Extra bijzonder is de bijdrage van het daklozenkoor De Straatklinkers. Samen met Trinity laten ze van zich horen.

Hoe kun je de dienst nog meer meemaken?

De dienst wordt live uitgezonden via Groot Nieuws Radio en via grootnieuwsradio.nl, DAB+ en de Groot Nieuws Radio App. Je kunt de kerstdienst ook op een ander moment terugkijken. Meer informatie vind je op www.thdv.nk/kerst. Tune in op 20 december om 10.00 uur en maak jouw Kerst 2020 op een positieve manier onvergetelijk!

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Amsterdam. Zoek tips voor een dagje uit in Noord-Holland.

 Laatst gewijzigd: 16-12-20 - Geplaatst: 16-12-20