Christelijke Muziek en Concertagenda

Tune in bij Trinity tijdens Kerst

Twee livestream-concerten voor de hele familie!

Van onze redacteur Van de redactie

30-11-20

Nu we met Kerst massaal thuis zitten, maakt Trinity de donkere dagen net iets lichter met twee feestelijke live videoconcerten. Op zaterdag 19 december feest je vanuit je huiskamer mee met de Trinity Worldwide Cosmic Christmas Party. Op Tweede Kerstdag (26 december) vier je samen met special guest Elly Zuiderveld het Trinity Wereldwijs Familie Kerstfeest. Of je nu alleen bent, met familie of met vrienden, Trinity maakt van Kerst 2020 een wereldwijd hemels feest!

Trinity World Wide Cosmic Christmas Party

Het Kerstfeest is het feest van verbinding bij uitstek. God die mens werd en zo de verbinding tussen hemel en aarde en mensen onderling herstelde. Nu we niet bij elkaar mogen komen, heeft Trinity iets bijzonders in petto. Nog nooit is het de band gelukt om met fans uit alle windstreken op één moment samen het verhaal van kerst te beleven. Op 19 december gaat het gebeuren. Tijdens de Trinity World Wide Cosmic Christmas Party brengt de band het kerstverhaal vanuit een sfeervolle stal. Maak je huis dus gezellig en zorg voor iets lekkers, Trinity doet de rest!

Trinity Wereldwijs Familie Kerstfeest

Wat is er nu fijner dan met de hele familie het Kerstfeest te vieren? Tune in op Tweede Kerstdag voor het Trinity Wereldwijs Familie Kerstfeest. Vanuit een echte stal brengen Trinity en speciale gast Elly Zuiderveld een sfeervol kerstoptreden. Elly leest een mooi kerstverhaal en de band haakt in met bekende Nederlandstalige kerstliederen. Extra leuk is dat je live alvast een sneakpreview krijgt van het nieuwe familie-album dat in januari uitkomt.

'Pay What You Like'

Via een hoogwaardige videostream beleef je deze optredens live mee vanuit je (huis)kamer. Trinity vindt het belangrijk dat iedereen kan aanhaken. Daarom geldt het ‘Pay What You Like’ principe. Trinity laat weten: "Heb jij nou genoeg te makken of kijk je de show met vrienden/ familie (die je prima een betaalverzoekje kunt sturen bijvoorbeeld), dan rekenen we op jou om deze reeks kerstconcerten wereldwijd te kunnen weg zetten. Heb je een kleine beurs en kijk je de stream enkel in je eentje: schroom dan niet om het minimale bedrag te kiezen: samen staan we in voor elkaar. Zeker in Corona-tijd en al helemaal met Kerst! We zien naar je uit!"

Hoe krijg je toegang tot de concerten?

Reserveer je tickets online via de bestelpagina van Truetickets.

19 december, Trinity World Wide Cosmic Christmas Party.

26 december, Trinity Wereldwijs Familie Kerstfeest.

Het is mogelijk het concert veertien dagen terug te kijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of smartphone.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 30-11-20 - Geplaatst: 30-11-20