Christelijke Muziek en Concertagenda

LICHT! - Make Some Noise Kids geeft hoop

Laat je inspireren door de campagne #LICHT

Van onze redacteur Van de redactie

16-10-20

Met de nieuwe muziekvideo #LICHT van Make Some Noise Kids spat het enthousiasme van je beeldscherm. Maar #LICHT is veel meer dan alleen een aanstekelijk liedje met kekke danspasjes. Met #LICHT start de Stichting Make Some Noise Kids een nieuw initiatief om een tegenwicht te bieden aan de zorgen van deze tijd, zoals het coronavirus en het aankomende Halloween (31 oktober). Met de campagne #LICHT willen de organisatoren en de kinderen van Make Some Noise Kids een helder licht van hoop verspreiden. De Kids staan er niet alleen voor. Ook andere iconen uit de Nederlandse christelijke muziekscene laten de komende tijd van zich horen, zoals Delise, Damascus, De Rechtstaat, Chesron, Eline Bakker, Dwight Dissels en Roberto Rosso.

Make Some Noise Kids

Stichting Make Some Noise Kids wil, zeker nu, een positief geluid laten horen. Kinderen hebben niet alleen de toekomst, maar zijn ook de generatie van nu. 'Make Some Noise Kids' wil kinderen door middel van muziek en hun talenten laten groeien in hun geloof. Daarmee zijn ze niet alleen een inspiratiebron voor andere kinderen, maar ook voor volwassenen. Het is daarom zo mooi dat met #LICHT ook grote artiesten aanhaken, zoals singer-songwriter Delise. Delise vertelt erover in een interview met Gospelpodium: “Ik werd benaderd door één van de oprichters van Make Some Noise Kids of ik mee wilde werken aan de campagne door een liedje te maken. Ik vind de campagne een ontzettend goed idee, omdat zoveel kinderen en volwassenen kampen met bezorgdheid. Misschien juist wel in deze roerige tijden.”

Delise - Wees niet bang

Als klap op de vuurpijl bracht Delise op 15 oktober haar nieuwe single Wees niet bang uit. Op haar facebook-pagina schrijft de zangeres over haar song: "De dagen worden korter en we zien soms bezorgdheid en eenzaamheid bij de mensen om ons heen. Met de campagne #Licht willen we met elkaar een helder licht van hoop laten schijnen in Nederland. Ook al word je soms overmand door twijfel, angst of bezorgdheid; wees niet bang.” Beluister Wees niet bang op Instagram.

Doe jij ook mee met #LICHT?

Hoe kun je meedoen? Download bijvoorbeeld het logo #LICHT van de website www.hashtaglicht.nl en verspreid het samen met een eigen bericht van hoop, licht of bemoediging via je socialmedia-kanalen. Ook kun je bij dezelfde website aan het magazine #Licht en t-shirts komen.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 16-10-20 - Geplaatst: 16-10-20