Christelijke Muziek en Concertagenda

Maak Michael W. Smith live mee in Ahoy

Schrijf zondag 25 juli 2021 alvast in je agenda

Van onze redacteur Van de redactie

08-09-20

Michael W. Smith komt naar Nederland! Wil je 's wereld bekendste gospelartiest live meemaken? Wees erbij op zondag 25 juli 2021 in Ahoy Rotterdam. Niet alleen viert Michael het 35-jarig jubileum van zijn grootste hit 'Friends', ook markeert het concert het moment dat hij al 40 jaar tot de belangrijkste christelijke artiesten behoort. Dat Michael W. Smith naast zijn wereldwijde concerten ook Nederland aandoet, heeft te maken met de bijzondere band die hij met ons land heeft. Al jaren heeft hij een bijzondere 'klik' met het Nederlandse publiek.

Aanbidding

Wat je kunt verwachten? Een avondvullend concert dat voor een groot deel in het teken staat van zijn aanbiddingsalbums, waaronder Worship en het recentere Surrounded. Speciaal voor dit concert wordt Michael W. Smith tijdens een deel van het programma bijgestaan door een projectkoor van The Choir Company.

Michael W. Smith

Michael W. Smith behoort al decennialang tot de absolute top van christelijke muziek. Zijn pianopop, warme persoonlijkheid en oneindige creativiteit maken hem wereldwijd geliefd. Je hoeft maar de eerste tonen van ‘Friends’ te horen of een stadion vol mensen zingt mee. De muziek van Michael W. Smith heeft al decennialang dat effect. Dat geldt zeker voor Nederland, waar hij sinds zijn Worship-albumreeks enthousiast ontvangen wordt. De lijst liedjes die hij wortel hielp schieten in ons land, is dan ook lang, zoals: Healing Rain’, Great Is The Lord en Above All.

Kaarten bestellen

Kaarten voor het concert van Michael W. Smith zijn verkrijgbaar vanaf € 30,00 per stuk. Het betreft een concert met zitplaatsen. Omdat de vorige optredens van Michael W.Smith in Nederland volle zalen opleverden, raadt de organisator Events for Christ aan om vroeg te reserveren. (www.eventsforchrist.nl)

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Rotterdam. Zoek tips voor een dagje uit in Zuid-Holland.

 Laatst gewijzigd: 08-09-20 - Geplaatst: 08-09-20