Christelijke Muziek en Concertagenda

Exclusief videoconcert Christian Verwoerd

12 september live videoconcert 'U Alleen'

31-08-20

Check op 12 september in bij Christian Verwoerd voor zijn exclusieve videoconcert 'U Alleen'. Samen met zijn voltallige band laat Christian je vanaf een sfeervolle locatie meegenieten met nummers van zijn nieuwste album 'U Alleen'. Bovendien neemt de zanger je mee langs de prachtige en ontroerende verhalen achter de liedjes.

'U Alleen'

Bewuste keuze voor God

Onder de titel 'U Alleen' brengt Christiaan elf Nederlandstalige liedjes van zijn gelijknamige album. Het album is vernoemd naar het eerste nummer op de cd. Waarom Christian dit album wilde maken, daarover vertelt hij: "Na tien jaar van zingen, wil ik met de titel 'U alleen' voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem'.

Bestel kaarten

Wil je het concert bekijken, bestel dan kaarten en check op 12 september om 20.00 uur in.
Kun je er op 12 september niet bij zijn, dan is het mogelijk de opname achteraf nog veertien dagen te bekijken. Je kunt concert bekijken op de volgende devices: computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.


 Laatst gewijzigd: 23-09-20 - Geplaatst: 31-08-20