Christelijke Muziek en Concertagenda

Live! Filiae zingt tijdens de Grace Music Nights

Uniek live-optreden van Filiae in De Bron in Bunschoten-Spakenburg

Van onze redacteur Van de redactie

28-08-20

Geniet op donderdag 3 september van een uniek live-optreden van Filiae in De Bron in Bunschoten-Spakenburg. De vier zussen van Filiae zorgen samen met stichting De Genadebron voor een inspirerende avond uit in intieme setting. Onder de noemer Grace Music Nights is het niet alleen een mooi concert, maar wordt het ook een aanbiddingsavond met veel ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Een vooraf te boeken 3-gangendiner maakt de avond compleet.

Ervaringen uit het dagelijks leven

Wat je kunt verwachten? Tijdens het concert nemen de vier dames van Filiae je mee langs herkenbare ervaringen uit het alledaagse leven. De vier dames brengen die verhalen in een lekkere mix van klassieke, geestelijke en populaire luistermuziek. Qua stijl varieert dat van hymnes en klassiekers tot moderne gospel en close harmony, envan a capella improvisatie tot geestelijke liederen met muzikale diepgang.

Filiae

Rineke, Mieke, Cocky en Christine vormen samen de succesvolle zussenband Filiae. Ze groeiden op in een muzikaal gezin. Aangemoedigd door hun ouders maakten ze samen al op jonge leeftijd veel en graag muziek. Wat de formatie uniek maakt, is de typische sound van Filiae: het samensmelten van de stemmen tot een harmonieuze eenheid. In een interview met CCA vertelt Rineke: “Die is nog sterker, omdat we zusjes zijn en omdat we al zo lang samen zingen. Onze stemmen klinken niet ‘knijperig’, zoals je wel eens hoort. Het zijn mooie ronde klanken, we hebben dan ook alle vier zangles gehad.” Lees het volledige interview met Rineke de Wit.

De Genadebron

Het concert van Filiae is het laatste in een reeks van intieme concerten in De Bron in Bunschoten-Spakenburg. Stichting De Genadebron en Events For Christ zijn avonden gestart om de eenheid onder christenen tastbaar te maken en aanbidding centraal te stellen. "Wij zien dit als een initiatief om niet alleen het dorp iets moois en verbindends te bieden, maar ook voor een bruisende plek te zorgen waar iets moois kan gebeuren door muziek en aanbidding heen" vertelt Amelius Bos van stichting De Genadebron."

Bestel kaarten.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Bunschoten-Spakenburg. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 28-08-20 - Geplaatst: 28-08-20