Christelijke Muziek en Concertagenda

Online Theaterconcert Delise - 'Kleine dingen'

Van onze redacteur Van de redactie

13-07-20

Wat de muziek van Delise zo bijzonder maakt? Ze schrijft en zingt Nederlandstalige popliedjes met een verhaal. Op 25 september maak je haar live mee tijdens haar online theaterconcert 'Kleine dingen'. Geniet van haar schitterende stem en ontroerende, mooie en vrolijke liedjes waarin iedereen wel iets van zichzelf in herkent.

'Kleine dingen'

‘Kleine dingen’ is het theaterconcert dat volgt op de release van haar nieuwe EP in maart 2020 Tijdens dit theaterconcert hoor je dan ook liedjes van haar nieuwe EP. Ook geeft Delise een inkijkje in de verhalen achter haar muziek. Daarnaast zal ze ook de muziek van haar eerste album Bladzijde, covers en nog niet uitgebrachte nummers laten horen. Laat je naast Delises muzikale veelzijdigheid ook verrassen door een gastoptreden van de bekende Nederlandse zanger, schrijver en producer Ralph van Manen. De presentatie van de avond is in handen van radio-dj Hans van Vuuren. Geniet mee tijdens deze unieke show vol muzikale verrassingen!

Beleef het concert online mee

Eigenlijk zou dit concert op 28 maart plaatsvinden. Vanwege de coronacrisis is het concert verplaatst naar 25 september. De beperkt beschikbare plaatsen in het Goudse theater Theaterbakkerheij zijn uitverkocht. Het concert is online te zien. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar. Bestel kaarten voor 'Kleine dingen' via de website truetickets.

Wie is Delise?

Delise is van jongs af aan al veel met muziek bezig. Ondanks haar talent besloot ze Rechten te studeren. Na enkele jaren zich te hebben gericht op haar juridische carrière, keerde Delise in 2016 terug naar de muziek. Mede door een burn-out werd het duidelijk: muziek maken is haar passie. En die muziek wil ze graag delen! In 2018 bracht ze haar debuutalbum Bladzijde 1. Dit album kreeg aandacht in verschillende dagbladen. Deze aandacht opende deuren bij verschillende radiostations, evenementen en programma's als Hour of Power. Bladzijde 1 werd genomineerd voor verschillende onderdelen tijdens de Zilveren Duif Awards 2019.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 13-07-20 - Geplaatst: 13-07-20