Christelijke Muziek en Concertagenda

Trinity geeft zes live-shows met nieuwe single

Beleef een muzikaal feestje met de vrolijkste band van Nederland

Van onze redacteur Van de redactie

22-06-20

Kom 3 en 4 juli luisteren naar zes live-shows van de succesvolle band Trinity. In het Isala-theater in Capelle a/d IJssel en in het Veluvine Theater in Nunspeet verrassen de vier heren je met hun nieuwste liedjes. Op 3 juli brengen ze de tweede single 'Opblijfavond' uit van het album 'Trinity Wereldwijs'. Wees erbij, want er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen.

Swing live mee

Eigenlijk zou Trinity begin juli optreden tijdens het Skjærgårds Music & Mission Festival in Noorwegen. Zoals iedereen weet, liep het door alle coronatoestanden allemaal anders. Het goede nieuws is dat ze nu gewoon lekker in eigen land zijn en ze jou een super leuke avond willen laten beleven. Dus swing op je stoel live mee met je favoriete Trinity-liedjes. Ook laat de band alvast een voorproefje horen van het album 'Eén grote familie'.

Feestelijk en veilig

Na al die maanden zonder optredens wordt het ongetwijfeld een feestje met de vrolijkste christelijke band van Nederland. En met de veiligheid zit het ook goed. "Op de locatie richten we alles dusdanig in, zodat je optimaal kunt genieten van Trinity, met inachtneming van de coronamaatregelen van het RIVM", laat de organisatie weten. Tijdens de speel-marathon van telkens drie concerten op één avond worden er maximaal 100 bezoekers toegelaten. Elk concert duurt een uur, zodat zoveel mogelijk mensen dit feestje kunnen meemaken.

Waar en wanneer?

3 juli, 16.00 uur - Capelle a/ IJssel, Isala Theater
3 juli, 19.00 uur - Capelle a/ IJssel, Isala Theater
3 juli, 21.00 uur - Capelle a/ IJssel, Isala Theater
4 juli, 16.00 uur - Nunspeet, Theater Veluvine
4 juli, 19.00 uur - Nunspeet, Theater Veluvine
4 juli, 21.00 uur - Nunspeet, Theater Veluvine
Reserveer hier je tickets.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 22-06-20 - Geplaatst: 22-06-20