Christelijke Muziek en Concertagenda

15 mei laatste afscheidsconcert Elly en Rikkert

Beleef een exclusieve avond met Nederlands bekendste christelijke duo

16-04-20

Vroeger dan gepland nemen Elly en Rikkert definitief afscheid van het podium en het publiek. Zoals bij zoveel andere artiesten gooit ook hier het coronavirus roet in het eten. Bovendien laat de gezondheid van Rikkert het niet toe om de geplande concerten van eind mei en juni door te laten gaan. Daarom staat het definitieve afscheidsconcert gepland op 15 mei met een besloten videoconcert vanuit theater Veluvine in Nunspeet.

Bekijk vanaf je eigen bank

Het is nu mogelijk om een toegangskaart te kopen voor het eenmalige besloten live afscheidsconcert via internet. Bestellers ontvangen op de dag van het concert een e-mail met daarin een speciale toegangslink tot het videoconcert. Zo kun je ontspannen vanaf je eigen bank het muzikale afscheid mee beleven van een van Nederlands bekendste duo's.

Exclusieve avond

Het programma wordt precies zoals het ook in het theater zou plaatsvinden, een sprankelende muzikale avond met veel bekende kinderliedjes van Elly en Rikkert. Timzingt zorgt voor de presentatie. Tijdens het eerste deel van het concert je live vragen insturen die Tim in de pauze aan Elly en Rikkert voorlegt. Natuurlijk kun je hen dan ook persoonlijk bedanken. Achteraf ontvang je als herinnering een gratis dvd met de registratie van dit exclusieve concert. Lukt het toch niet om op 15 mei te kijken, dan is de opname achteraf nog veertien dagen beschikbaar om terug te kijken op computer, laptop, tablet of smartphone.

Elly en Rikkert

Hele generaties kinderen zijn opgegroeid met de liedjes van Elly en Rikkert. Oorspronkelijk begonnen Elly en Rikkert solo, maar vanaf hun huwelijk in 1968 vormen ze een onafscheidelijk duo. Na hun bekering in de jaren '70 veranderde de boodschap van hun liedjes ingrijpend. De zoektocht van het hippiestel naar zingeving bracht hen uiteindelijk bij Jezus. Jarenlang waren ze een voorbeeld voor veel mensen in christelijk Nederland. Het leverde een kleurrijk repertoire op met een diverse en rijke inhoud.


 Laatst gewijzigd: 16-04-20 - Geplaatst: 16-04-20