Christelijke Muziek en Concertagenda

Uniek Paasconcert Andrea Bocelli live uit Milaan

Beleef live-streamconcert Andrea Bocelli vanuit de Dom van Milaaan

Van onze redacteur Van de redactie

08-04-20

Tenor Andrea Bocelli geeft aanstaande zondag om 19.00 uur een uniek Paasconcert vanuit de Dom van Milaan. Onder het motto 'Music for Hope' wil Bocelli zijn boodschap van liefde, genezing en hoop voor Italië en de wereld uitdragen.

'Iedereen heeft Pasen nodig'

Bocelli zingt dit concert op uitnodiging van de stad Milaan. "Ik geloof in de kracht van het samen bidden", vertelt Bocelli. "Ik geloof in het christelijke Paasfeest als universeel symbool van wedergeboorte, dat iedereen nodig heeft, gelovig of niet. Het wordt in de Dom een groot muzikaal feest waar hopelijk velen getuigen van zijn."

Noodcampagne

Andrea Bocelli is met de stichting die zijn naam draagt, direct betrokken bij een noodcampagne in verband met corona-crisis. De Andrea Bocelli Foundation (ABF) is een inzamelingsactie gestart om ziekenhuizen te helpen bij de aanschaf van alle instrumenten en apparatuur die nodig zijn om hun medisch personeel te beschermen.

Andrea Bocelli

Tenor Andrea Bocelli is een van de bekendste Italiaanse zangers. Hij werd ontdekt voor Zucchero en brak in 1994 door tijdens het Festival van Sanremo met het nummer 'Il mare calmo della sera'. Tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Turijn in 2006 zong Bocelli het nummer 'Because we believe'. Voor de Nederlandse versie van zijn cd 'Amore' nam hij het nummer op samen met Marco Borsato.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 09-04-20 - Geplaatst: 08-04-20