Christelijke Muziek en Concertagenda

Christian Verwoerd: "Alles draait om Hem"

Extra concerten 'U Alleen'-tour

Van onze redacteur Van de redactie

09-01-20

Christian Verwoerd keert na zijn succesvolle 'U Alleen'-tour eind 2019 terug naar het podium. Dit voorjaar maak je hem in Middelburg en Veenendaal live mee met een twee extra 'U Alleen'-concerten!

'U Alleen'

Samen met zijn vijfkoppige band presenteert Christian Verwoerd de mooiste liedjes van zijn gloednieuwe album U Alleen. Dit album bestaat uit elf Nederlandstalige liedjes, waarvan de titel afkomstig is van het gelijknamige openingsnummer. Met dit album viert Christian een klein jubileum, want het is exact tien jaar geleden dat Christians eerste album verscheen.

Verhalen achter de liedjes

Tijdens deze concerten neemt Christian Verwoerd je mee in zijn verhalen achter de nieuwe liedjes. Ook kun je meezingen met zijn bekende hits. En reken maar dat Christian zijn concerten in een aantrekkelijk jasje steekt met kleurrijke arrangementen en afwisselende teksten.

Soundbite

Christian vertelt zelf over U Alleen: "Na tien jaar van zingen, wil ik met de titel U alleen voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem. Daarom zullen deze presentatieconcerten ook een uitnodiging zijn om je voor het eerst of opnieuw volledig toe te wijden aan Jezus de Messias."

Waar en wanneer?

- 7 maart: Middelburg, Ontmoetingskerk

- 14 maart: Veenendaal, De Verbinding


 Laatst gewijzigd: 09-01-20 - Geplaatst: 09-01-20