Christelijke Muziek en Concertagenda

Concert Casting Crowns verplaatst naar mei 2021

Wees erbij in de Jaarbeurs Utrecht!

Van onze redacteur Van de redactie

01-04-20

Vanwege de coronacrisis gaat het concert van de Casting Crowns op 21 mei niet door. Het goede nieuws is dat het concert nu is verplaatst naar donderdag 27 mei 2021! Wil je erbij zijn? Bestel dan vlug kaarten, want er wordt een flinke toeloop verwacht.

Only Jesus

In 2017 was de band ook al in Nederland. Dat concert smaakte naar meer. Het is Groot Nieuws Radio en Events for Christ gelukt de band opnieuw voor een concert te strikken. Natuurlijk staan bekende hits als 'Who Am I' en 'Voice Of Truth' op de play list, maar ook nieuwere nummers. In 2017 brachten de Casting Crowns hun meest recente studioalbum uit: 'Only Jesus'.

Casting Crowns

De Castings Crowns worden gerekend tot de grootste en populairste artiesten in de christelijke muziekwereld. Bijzonder is dat ze nog altijd zijn verbonden aan de kerk waar ze als huisband zijn begonnen. Optredens daaromheen worden zorgvuldig gepland en internationale tours zijn al helemaal schaars.

Kritisch op eigen kring

Ook al dragen de Casting Crowns hun positieve boodschap met enthousiasme uit, ze zijn ook kritisch op de eigen kring. Een mooi voorbeeld daarvan is het nummer 'If We Are The Body'. Dit nummer staat stil bij de eenheid van het lichaam van Christus op aarde. Het roept op om als christen je handen uit de mouwen te steken en samen te werken als één lichaam, en zo samen in de wereld te staan. Met een overtuigende mix van stadionpop, rock en worship beleef je met een de Casting Crowns een muzikale topavond vol diepgang die je lang bij blijft.

Bestel kaarten

Ben je er vlug bij met bestellen dan profiteer je van een ‘super early bird’ kaartprijs vanaf € 32.50 (exclusief reserveringskosten). Tot 15 januari zijn de Early Bird tickets verkrijgbaar. Daarna start de reguliere voorverkoop (prijsverhoging € 5). Bestel kaarten of bel: 0297-237172.


 Laatst gewijzigd: 18-05-20 - Geplaatst: 19-12-19