Christelijke Muziek en Concertagenda

Gospel bij kaarslicht - Black Gospel Night Gouda

Oh happy day… Christmas is coming

Van onze redacteur Van de redactie

22-11-19

Gospel bij kaarslicht? Beleef het van 18 tot en met 20 december in de Sint Jan van Gouda. Voor de zesde keer alweer wordt dit schilderachtige bouwwerk van binnen omgetoverd tot een sfeervolle gospellocatie met veel kaarslicht.

Black Gospel Koor G-roots

Het wordt een unieke belevenis op een plek waar saamhorigheid, emotie en vreugde van oudsher samenkomen. Eigenwijze Evenementen brengt het meest swingende Black Gospel koor van Nederland ook dit jaar naar Gouda: Black Gospel Koor G-roots. Dit koor laat Black gospel klinken zoals het hoort. Black Gospel Koor G-roots neemt je met een gevarieerd programma rond gospel, soul en jazz mee naar de zwarte kerken in Amerika.

Van uitzinnig tot heel klein

Individueel hebben de koorleden zich meer dan bewezen in de Nederlandse muziekindustrie. Verschillende zangers zingen veelal als achtergrondzanger of -zangers bij diverse (inter)Nationale artiesten. Regelmatig zoeken de zangers elkaar op om hun passie voor black gospel te delen met het publiek. Het koor wordt ondersteund door drie live muzikanten, die zorgen voor een opzwepende en innemende mix van uitzinnig tot heel klein. Ook grootheden als Steffen Morrison, Dwight Dissels, Joy Wielkens en Abigail Martina werken mee.

Bestel kaarten.


 Laatst gewijzigd: 22-11-19 - Geplaatst: 22-11-19