Christelijke Muziek en Concertagenda

Feest van Geloof 2019

Vier je geloof samen met Groot Nieuws Radio in De Basiliek

Van onze redacteur Van de redactie

19-08-19

Geloven is een feest. Daarom organiseert Groot Nieuws Radio op zaterdag 23 november de derde editie van Feest van Geloof. De Basiliek in Veenendaal is the place to be voor een heerlijke avond met bekende christelijke artiesten. Onder anderen Reyer is een van de muzikanten in de line-up. Samen met andere artiesten zorgt hij voor een aantal muzikale verrassingen.

Feest van Geloof

In 2017 en 2018 was Reyer ook al van de partij bij het Feest van Geloof. Vorig jaar maakte hij indruk toen hij samen met Gezina van den Bos en Sharon Kips midden in de zaal een aantal prachtige Opwekkingsliederen zong. Bij Groot Nieuws Radio worden tijdens de komende uitzendingen meer artiesten bekend gemaakt, die te horen zullen tijdens het Feest van Geloof.

God aanbidden

Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio, vertelt: "In 2017 werd het Feest van Geloof georganiseerd bij het tienjarig jubileum van Groot Nieuws Radio. Het was zo'n groot feest, dat we besloten hebben om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Het is goed om elkaar als christenen te ontmoeten en onze God te aanbidden!"

Wees erbij!

Het Feest van Geloof is een samenwerking tussen Groot Nieuws Radio, De Basiliek, TCC Studios, Wiko Service en EventsForChrist. De avond begint om 19.30 uur. Kaarten voor het Feest van Geloof zijn te bestellen via: eventsforchrist.nl


 Laatst gewijzigd: 19-08-19 - Geplaatst: 19-08-19