Christelijke Muziek en Concertagenda

OpenSkies Worship Festival in Zelhem

Samen aanbidden onder een open hemel

Van onze redacteur Van de redactie

08-08-19

Een heel festival gewijd aan aanbidding? Dat is het OpenSkies Worship Festival in een notendop. Zelhem is the place be voor een heel weekend over en rondom het fenomeen aanbidding. Van 16 tot en met 18 augustus gaat de derde editie van start. De eerste geboekte namen laten zien dat ook dit een jaargang is om niet te missen. Op het programma staan optredens van onder meer Ben Hastings (bekend van Hillsong United), Reuben Morgan, Leeland, Lucy Grimble, Nathan Jess en Wilder Shores.

Aanbidding werkt bevrijdend

Aanbidding krijgt een steeds belangrijke plek in veel kerken, maar ook daarbuiten. Wat is de kracht van Aanbidding? Het kan barrières doorbreken die iemand kan ervaren door angst en teleurstelling. Aanbidding werkt bevrijdend; het helpt om de blik op God te richten. Waar veel mensen samen aanbidden, ontstaat een open en uitnodigende omgeving die als het ware symbool staat voor een open hemel.

Zelf ervaren?

Wil je dat wel eens meemaken? Check van 16 tot en met 18 augustus in bij De Betteld, Aaltenseweg 11 in Zelhem! Bekijk het complete programma


 Laatst gewijzigd: 02-08-19 - Geplaatst: 02-08-19