Christelijke Muziek en Concertagenda

Michael W. Smith komt naar Barneveld!

11 juli a.s. concert mét meet & greet

Van onze redacteur Van de redactie

13-06-19

Heb je gospelzanger Michael W. Smith altijd al live willen horen? Dan is dit je kans! Op 11 juli a.s. beleef je hem van dichtbij in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Op uitnodiging van de Evangelische Omroep (EO) werkt hij mee aan een worshipavond onder het motto 'samen zingen, samen aanbidden'.

Eenheid

Gospelzanger Michael W. Smith is al decennia een begrip in de internationale gospelwereld. In zijn liedjes zingt hij graag over zijn jeugd, zijn geloof en de levensverhalen van andere mensen. Een van de rode draden voor Michael W. Smit is daarin het onderwerp eenheid. Ook komen we uit verschillende kerken, zingen we verschillende liederen en hebben we allemaal een andere christelijke achtergrond, we delen wel allemaal dezelfde Geest. Het is Michaels diepste wens om ondanks al die tegenstellingen met één stem en één hart God te aanbidden.

'In worship we give and we get'

De EO schrijft over het concert: "Wij geloven dat aanbiddingsmuziek een van de krachtigste en mooiste dingen is die aan ons is gegeven om God te ontmoeten. ‘In worship we give and we get.’ In de liederen die we zingen mogen we Zijn liefde ervaren en bemoedigd, getroost en opgebouwd worden. Tegelijkertijd uiten wij ook onze dankbaarheid aan en liefde en ontzag voor Hem." Op 11 juli geniet van Michaels grootste gospelhits. Ook zingt hij een aantal van zijn popsongs.

Wat gebeurt er nog meer?

Voorafgaand aan het concert is een speciaal VIP-programma. Vanaf 17.30 uur is het publiek welkom in de Midden Nederland Hallen. In het Grand Café is er een speciaal diner buffet. Tevens is er een meet & greet met Michael W. Smith.

Goed om te weten

Om kaarten te kunnen reserveren, moet je lid zijn van de EO. Ben je nog geen lid, dan kan je dit tijdens het reserveringsproces worden voor € 6,-. Per reservering kan kun je één ticket bestellen.
Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.15 uur open. Er zijn alleen staanplaatsen. De normale ticketprijs bedraagt € 37,50. VIP's betalen € 79,50.


 Laatst gewijzigd: 13-06-19 - Geplaatst: 13-06-19