Christelijke Muziek en Concertagenda

Beleef het mee: jubileumeditie Graceland Festival

Van 15-18 augustus lekker chillen met de grootste gospelknallers

Van onze redacteur Van de redactie

22-05-19

Vier dagen lang genieten van de beste christelijke bands en zangers in een relaxte sfeer en onder een stralend zonnetje? Kom dan van 15-18 augustus op de Paasheuvel in Vierhouten lekker chillen tijdens het Graceland Festival. Dit keer wordt het extra bijzonders, want het festival viert zijn eerste lustrum en pakt uit met een paar flinke namen.

Michelle David & The Gospel Sessions

Dit zijn de bands en zangers die hun opwachting maken: Michelle David & The Gospel Sessions, A Treehouse Wait, The Violet Burning, Matthijn Buwalda, Jan Willem van Delft, Hidden Land en nog veel meer. Ook spreekt de beroemde Amerikaanse Lutherse voorganger Nadia Bolz-Weber tijdens het Graceland Festival. Kortom, het festivalprogramma zit bomvol meeslepende muziek, creatieve workshops en inspirerende sprekers.

Liefde en genade

Behalve luisteren en genieten, word je ook uitgedaagd om na te denken. Het jaarthema van deze jubileumeditie is 'Graceland Overal'. Hoe kun jij in jouw omgeving plekken, verhalen en personen ontdekken die laten zien hoe genade en liefde onze wereld transformeren tot een betere plek. Deze verhalen staan centraal en vieren we op vele manieren tijdens het festival.

Wat en waar?

Ben je nog niet eerder geweest? Lees dan hier wat reacties van eerdere bezoekers. "Het is gewoon een creatief gekkenhuis", "zijn wie je bent, daar draait Graceland voor mij om" en "die compactheid, die kleinschaligheid op een goede manier, met toch veel te doen, geeft een lekkere vibe aan het festival."
Het vierdaagse zomerfestival vindt plaats op het glooiende terrein de Paasheuvel in Vierhouten. Dit terrein wordt omgetoverd tot vrijplaats voor mensen die behoefte hebben aan verdieping en ontspanning.

Fotoverantwoording: Jan Willem van Delft in de Edesche Concertzaal. Foto: Vincent Verhoeven (2015)


 Laatst gewijzigd: 22-05-19 - Geplaatst: 22-05-19