Christelijke Muziek en Concertagenda

3 christelijke topbands die je niet wilt missen!

Switchfoot, Newworldson en We Are Messengers komen naar Nederland

Van onze redacteur Van de redactie

21-03-19

Beleef dit voorjaar drie christelijke topbands! Switchfoot, Newworldson en We Are Messengers komen naar Nederland en jij kunt daarbij zijn! Hieronder geven we alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten.

Switchfoot

Even was het stil rond de Amerikaanse rockband Switchfoot. Maar met hun nieuwe album Native Tongue zijn ze weer helemaal terug. En hoe! Met Native Tongue plaatsen ze zich direct in de actualiteit. In een interview vertellen ze: "We leven in polariserende tijden, waarbij de luidste stem vaak die van woede of angst is. Dit album is een poging om de hoop in het leven te bezingen." Voorman John Foreman vat de boodschap kernachtig samen: "Liefde is onze moedertaal." 15 juli speelt Switchfoot in Amsterdam in de Melkweg. Het concert begint om 19.30 uur. Bestel kaarten voor Switchfoot.

Newworldson

Beter kan de zomer niet beginnen! Op 21 juni keert de Canadese pop/soul band Newworldson terug naar Nederland. In Bonfire (Dordrecht) spelen ze een avondvullend optreden met hun kenmerkende smeltkroes van blues, soul, gospel en funk. Daarvoor nemen ze zelfs een aparte blazerssectie mee onder de noemer ‘The Chops Horns’.
Nederland is zo'n beetje het tweede thuis geworden voor Newworldson. Het publiek sloot de band direct in de armen toen het tijdens het Xnoizz Flevofestival en de EO Jongerendag werd meegezogen in een feest van funk, soul en gospel met hits als ‘Salvation Station’ en ‘Working Man’. Bestel kaarten. Bestel kaarten voor Newworldson.

We Are Messengers

De Ierse band We Are Messengers is dé nieuwkomer van de drie. Hou je van bands als Rend Collective en I Am They? Dan is We Are Messengers zeker iets voor jou! De groep breekt momenteel door in de Verenigde Staten en maakt in mei een kennismakingstour in Nederland. Wat je kunt verwachten? De show bestaat uit een mix van Ierse folk en opgewekte pop/rock. We Are Messengers zorgt voor een feestje dat je tegelijk raakt. Ze vieren de pieken van het leven, maar zijn ook eerlijk over de dalen. Maar ondanks alles laten ze je hoopvol achter! We Are Messengers live horen? Kom dan op 24 mei naar Bonfire in Dordrecht en op 25 mei naar de Arik in Assen. Bestel kaarten. Bestel kaarten voor We Are Messengers.

Design afbeelding: Jordan Wetherbee


 Laatst gewijzigd: 30-04-19 - Geplaatst: 21-03-19