Christelijke Muziek en Concertagenda

New Wine Winterconferentie 2019

Maak het Koninkrijk van God zichtbaar in buurten en straten

Van onze redacteur Van de redactie

14-01-19

Ben jij aan het begin van het nieuwe jaar toe aan nieuwe inspiratie? Kom dan op 8 en 9 februari naar de New Wine Winterconferentie in Houten. De hoofdspreker van deze editie is Brian Heasley. Hij is de voerman van 24-7 Prayer. Dat is een wereldwijde gebedsbeweging, die ook ook in Nederland flink is vertegenwoordigd. In deze editie staat het gebed centraal en heeft als thema 'Uw Koninkrijk kome'.

De kracht van het gebed

New Wine en de Lichtboog organiseren samen de New Wine Winterconferentie. Samen duik je in de wereld van het gebed. In het evangelie stuurde Jezus zijn leerlingen de wereld in om het goede nieuws te verkondigen. Die opdracht staat nog steeds. Iedereen die in hem geloofd wordt uitgenodigd om zijn straat en wijk het Koninkrijk zichtbaar te maken. Het gebed is daarbij een van de belangrijkste instrumenten. Bidden voor buurten en straten. Maar hoe doe je dat? Hoe pak je dat aan? Dat zijn de vragen waar je tijdens de Wine Wine Conferentie antwoorden krijgt.

Programma: Vrijdag van 20:00 - 22:00 uur (inloop 19:30)
Zaterdag van 09:30 - 22:00 uur (inloop 09:00 uur)
Zondag 10 februari: kerkdienst, start om 11.30 uur

Spreker Brian Heasley

Behalve directeur van 24-7 Prayer werkt Brian Heasley nauw samen met de Aartsbisschop van Canterbury. Hij leidt daar “Thy Kingdom Come”, een gebeds-initiatief van Aartsbisschop Justin Welby. Over zijn werk schreef hij het boek Gatecrashing, waarin hij ook vertelt over zijn ervaringen als gebedswerker op Ibiza. Op dit eiland dat bekend staat om zijn feesten zetten Brian en zijn vrouw zich in om juist daar een cultuur van gebed, missie en discipelschap te ontwikkelen. Brian is een begenadigd spreker met een passie voor gebed, gerechtigheid en missie.

Vooruitblik: Zomerconferentie 2019

Naast de New Wine Winterconferentie is er dit jaar ook een Zomerconferentie (20 t/m 26 juli). Het thema is dan 'Kingdom People'. Dé vraag aan deelnemers is: ‘Wie ben je in Gods Koninkrijk? Waar leef je voor? Hoe voed je jezelf als christen? Daar draait het dit jaar om’, zegt Ronald Westerbeek, stafwerker theologie en toerusting van New Wine Nederland. Behalve met elkaar in gesprek zijn is er genoeg ruimte voor aanbidding, kamperen, bidden, seminar, ontmoeting en ontspanning. Ook voor de zomerconferentie kun je je nu al aanmelden.


 Laatst gewijzigd: 05-02-19 - Geplaatst: 14-01-19