Christelijke Muziek en Concertagenda

Trinity's Kerststallentour 2018

Met warme chocomel zingen en swingen in een koude stal

Van onze redacteur Van de redactie

07-12-18

"Ik word nu al warm bij het idee dat we straks met heel veel vrijwilligers maneges omtoveren in Kerst-Festival-Stallen waar stamppot gegeten gaat worden, mensen mee swingen met de show, warme chocomel drinken en wij heel veel mensen gaan ontmoeten." Deze woorden schrijft bandlid Elbert op de website van Trinity. En inderdaad, dit is in het kort wat je kunt verwachten van Trinity's Kerststallen tour 2018!

Brede grijns

Net als afgelopen jaar, zorgt de sympathieke world-beat band in de weken tot aan Kerst alvast voor wat momenten waarop hemel op aarde elkaar kunnen raken. Het wordt een echt feest in festivalsfeer vol gezelligheid en met een brede grijns op de gezichten. Maar trek wel een dikke jas aan, want het gebeurt allemaal in een winterse stal.

Eet gezellig een hapje mee

Met de voeten in het zand en het hoofd in de wolken beleef je hoe je met z'n allen een manegebak kunt omtoveren tot een swingende festivallocatie. Behalve luisteren en dansen heeft Trinity dit jaar nog meer in petto. Om de feestvreugde nog groter te maken, ben je vóór het concert al welkom om met de band en de crew een hapje mee te eten. Onder de klanken van een achtergrond-kerst-koor geniet je van een overheerlijk stamppottenbuffet (je kunt kiezen uit twee stamppotten met vega-optie) en drankjes aan de bar. Wel even reserveren van tevoren. Dat kan samen met je entreekaartje. "Merry Christmas", aldus Trinity!

Alle gegevens op een rij:

- Donderdag 13 december, Woerden, Manege PSV Tournoyruiters, 20:00 uur
- Vrijdag 14 december, Bennekom, Foliohoeve, 20:00 uur
- Zaterdag 15 december, Zwolle, Manege Zwolle, 20.00 uur
- Vrijdag 21 december, Putten, Hippisch Verband, 20.00 uur
- Zaterdag 22 december, Dodrecht, Sportpark Schenkeldijk, 20.00 uur.


 Laatst gewijzigd: 07-12-18 - Geplaatst: 07-12-18