Christelijke Muziek en Concertagenda

Kerst met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon

Sfeervolle kerstconcerten in een intieme setting

Van onze redacteur Van de redactie

01-12-18

Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon brengen je alvast in de sfeer van Kerst. Lucas Kramer is met zijn kersttour deze maand op verschillende plaatsen in Nederland te beluisteren. Special guest tijdens deze concerten is de bekende zangeres Pearl Jozefzoon!

Kerstverhaal

Tijdens de concerten nemen Lucas en Pearl je mee in het prachtige kerstverhaal. Dat verhaal begint bij Maria en de aankondiging van haar zwangerschap. Dan volgt de reis van Maria en Jozef naar Bethlehem. Het hart van de voorstelling is de geboorte van Jezus in de stal. De komst van de herders, de engelen maken de geschiedenis compleet. Uiteraard wordt het ‘Gloria in excelsis Deo’ uit volle borst gezongen.

Sfeervolle concerten

Het worden sfeervolle concerten. Lucas en Pearl Jozefzoon zingen allebei een aantal solonummers. Ook brengen ze enkele duetten ten gehore. Natuurlijk is er ook ruimte voor samenzang. Lucas en Pearl Jozefzoon worden muzikaal ondersteund door een uitgebreide band, die bestaat uit strijkkwartet, piano, gitaar, percussie en een aantal backing vocals.

Lucas Kramer

Lucas Kramer heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt met zijn liedjes een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek. Hij is bekend van tv-programma's waaronder Nederland Zingt. Lucas was één van de hoofdgasten op het grote podium van de Nederland Zingt Dag. Ook gaf hij een aantal concerten in de grote zaal van de Doelen in Rotterdam. In 2016 verscheen zijn kerst-cd 'Dichtbij het Kind'.

Pearl Jozefzoon

Pearl Jozefzoon is inmiddels een grote naam in de wereld van de christelijke muziek en daarbuiten. In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van 'The Voice of Holland'. Ze eindigde toen als tweede en vanaf dat moment was haar carrière als solo-artiest een feit. Samen met Nick & Simon stond ze vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso. Ook won ze het tv-programma Van Popster tot Operaster. Van jongs af aan is Pearl al dol op Kerst. Vooral kleine en intieme optredens spreken haar aan. Met haar cd 'Het Licht komt eraan' (2017) brengt ze kerst in huiskamersfeer naar de luisteraar toe.

Alle gegevens op een rij

vrijdag 7 december 2018 Dordrecht
zondag 9 december 2018 Kampen
vrijdag 14 december 2018 Katwijk (zonder Pearl!)
vrijdag 14 december 2018, Alphen aan den Rijn, concert Pearl Jozefzoon met Sharon Kips
zaterdag 15 december 2018 Arnhem
dinsdag 18 december 2018 Hoogeveen
woensdag 19 december 2018 Voorthuizen
donderdag 20 december 2018 Markelo
vrijdag 21 december 2018 Dirksland


 Laatst gewijzigd: 06-12-18 - Geplaatst: 03-12-18