Christelijke Muziek en Concertagenda

Extra concert Michael W. Smith in Club Ahoy

Reserveer snel!

Van onze redacteur Jan-Willem van Ree

20-07-18

Grijp je kans om gospelzanger Michael W. Smith live mee te maken! Heb je net misgegrepen voor kaarten in Veenendaal? Geen nood, onlangs werd bekend dat hij op 19 september ook in de Rotterdamse 'Club Ahoy' een concert geeft.

Ongekend populair

Michael W. Smith is nog altijd immens populair in Nederland. Daarom is uitgeweken naar de Rotterdamse 'Club Ahoy' voor een extra concert. Zowel het optreden in Veenendaal als in Rotterdam staan in het teken van de aanbiddingsmuziek waarmee Michael W. Smith bekend is geworden. Hij zingt nummers van zijn albums ‘Worship’, ‘Worship Again’, ‘A New Hallelujah’ en het recente ‘Surrounded’. Dit laatste album is nogal verrassend omdat het tegelijkertijd met het nieuwe pop album ‘A Million Lights’ is verschenen. Smith combineert deze albums voor zijn wereldtour ‘Surrounded By A Million Lights’. Uiteraard staan naast deze nieuwe liedjes ongetwijfeld ook Michaels grote hits als 'Our God Is an Awesome God', 'Healing Rain' en 'Forever' op het programma.

Michael W. Smith

Michael W. Smith draait heel wat jaren mee in de christelijke muziekscene. Hij werd in 1957 in Kenova, West Virginia geboren. Na een moeilijke periode aan het begin van zijn volwassen leven, besloot hij zijn leven met zijn muziek aan God te wijden. Aanvankelijk was hij toetsenist van gospelartiest Amy Grant. In 1983 kwam zijn debuut op de markt, waarmee Smith' carrière echt begon. Vele albums volgden, zoals 'The Big Picture' (1984) en 'I'll Lead You Home' (1998). In 2001 volgde een nieuwe grote doorbraak met het album 'Worship'. Het bijzondere is dat hij zowel christelijke aanbiddingsmuziek als reguliere popliedjes schrijft. Een 'wereldlijke' hit was 'Healing Rain' (2004). In 2015 was Michael W. Smith ook al in Ahoy' Rotterdam, waar hij zong voor ruim 5.500 enthousiaste fans.

Alle gegevens op een rij

Wat? Michael W. Smith in Nederland
Wanneer? 19 september
Waar? 'Club Ahoy', Rotterdam
Hoe laat? 20:00 uur!
Prijs? € 39,50 tot € 44,50

Bestel kaarten voor het extra concert van Michael W. Smith

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

daniel - wo 29-08-18 20:20:25
wil graag naar concert van micheal w smith geen hy is gewoon goed healing rain best song


daniel - wo 29-08-18 20:20:24
wil graag naar concert van micheal w smith geen hy is gewoon goed healing rain best song


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Rotterdam. Zoek tips voor een dagje uit in Zuid-Holland.

 Laatst gewijzigd: 07-08-18 - Geplaatst: 20-07-18