Christelijke Muziek en Concertagenda

Nieuwe zangeres voor Sela

Mirjam Kerkhof vervangt Kinga Bán

Van onze redacteur Jan-Willem van Ree

29-06-18

Afgelopen december nam Sela afscheid van zangers Kinga Bán. Vanwege haar ziekte was Kinga niet meer in staat om op te treden. De bandleden moesten nadenken over de tijd na Kinga en kwamen uit bij zangeres Mirjam Kerkhof. Zij is geen onbekende van de band, want al eerder zong ze mee tijdens de paasconcerten. Sela schrijft enthousiast over Mirjam: "Ze past goed in onze groep, heeft een prachtige stem en wil graag bijdragen aan de missie van Sela."

Mirjam Kerkhof

Zingen is altijd de grote passie van Mirjam Kerkhof geweest. Tijdens een interview met Groot Nieuws Radio vertelt ze: "Samen zingen over en voor God brengt eenheid onder Zijn kinderen. Dit thema raakt me, en daar wil ik me voor inzetten. Ik geloof en heb ervaren dat Sela bijdraagt aan deze eenheid en ben erg dankbaar dat ik er onderdeel van mag zijn." Mirjam werkte een aantal jaar in het onderwijs, totdat Sela haar vroeg om bij de band te komen.

Vriendenconcerten

Wil je kennismaken met Mirjam Kerkhof als nieuwe zangeres van Sela? Op zaterdag 15 september zijn er twee Vriendenconcerten waarmee Mirjam haar debuut maakt. Deze vriendenconcerten vinden plaats bij het Jachthuis Beukenrode in Doorn. Op deze mooie buitenlocatie is er, naast samen zingen, ook gelegenheid voor ontmoeting met andere Vrienden en muzikanten van Sela.

Alle gegevens op een rij

Wat? Vriendenconcert Sela
Wanneer? Zaterdag 15 september 2018
Aanvang om 16.00 uur en om 20.00 uur
Waar?Jachthuis Beukenrode in Doorn

Nog enkele tips: - Het concert duurt ruim een uur, is inclusief gratis consumptie,
- Er is een springkussen voor de kinderen,
- Dit zijn buitenconcerten met staanplaatsen, denk indien nodig aan warme kleren / stevige schoenen, bij regen een regenjas of paraplu,
- De locatie is ook bereikbaar met openbaar vervoer (www.9292ov.nl, adres om in te voeren: Beukenrodelaan 2, Doorn),
- Je ontvangt kort voor het concert een e-ticket en parkeerinstructies,
- Mocht het weer tegenvallen dan is restitutie niet mogelijk.


 Laatst gewijzigd: 29-06-18 - Geplaatst: 29-06-18