Christelijke Muziek en Concertagenda

Meezingen met Joke Buis

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

04-06-18

Meezingen mag, uit volle borst, tijdens de tour Op Verzoek van Joke Buis. Tijdens een zestal concerten in juni speelt Joke samen met haar band verzoeknummers die het publiek vooraf mag opgeven.

Voor ieder concert van Op Verzoek-tour in juni neemt zangeres Joke Buis haar favoriete liederen mee. En vraagt iedereen om zijn of haar favorieten ook te delen! Bij het boeken van tickets mag je twee van de mooiste nummers kiezen; uit de zangbundel van Johannes de Heer, de Gezangenbundel of een van de Opwekkingsliederen. De aangevraagde liederen komen tijdens de concerten in Barneveld, Gouda en Zwijndrecht terug. Samen zingen in een gezellige setting, daar geniet Joke Buis erg van en het publiek ook, zo is in voorgaande concerten van de zangeres wel gebleken.

Tijdens de concerten van de Op Verzoek-tour wordt ook het nieuwe live album van Joke Buis opgenomen. Het programma zal tijdens ieder concert weer anders zijn door de aangevraagde nummers. Maar dat het iedere avond weer een bijzondere ervaring is om op verzoek te spelen en samen te zingen, daar is Joke Buis van overtuigd. In juni staan er zes concerten op de agenda: Barneveld (vrijdag 15 juni), Zwijndrecht (zaterdag 16 juni), Gouda (zaterdag 30 juni). Al uitverkocht: Leeuwarden (vrijdag 22 juni), Zwolle (zaterdag 23 juni), Katwijk (vrijdag 29 juni)

Wie is Joke Buis?

Dat bepaalde liederen door de jaren heen nooit hun zeggingskracht verliezen, dat bewijst het succes van de ‘Johannes de Heer Studio Sessies’ van Joke Buis. Op de cd's, met liederen uit die zangbundel in een nieuw jasje, kreeg ze veel reacties. In 2017 bracht ze een kerstcd uit, met hertaalde kerstliederen. En ook tijdens de Op Verzoek-tour is er alle ruimte voor klassiekers, die voor veel mensen een diepe betekenis hebben. Net als voor Joke zelf.

Bekijk de uitnodiging van Joke Buis


 Laatst gewijzigd: 04-06-18 - Geplaatst: 04-06-18