Christelijke Muziek en Concertagenda

EO Jongerendag 2018: Walk on Water

Matt Redman en Britt Nicole komen naar EO Jongerendag

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

18-05-18

Matt Redman, Britt Nicole en For KING & COUNTRY staan 26 mei op het podium van de EO Jongerendag 2018 in de Gelredome. Het thema van de 44e editie van het festival is Walk on Water.

Durf je op water te lopen? Het thema Walk on Water nodigt de jongeren uit om na te denken over welke weg God met hen wil gaan. Hoe ze door te vertrouwen op Hem een toekomst tegemoet gaan, waarin niets te wonderlijk is. Zelfs het lopen op water niet! Presentator van de EO Jongerendag is dit jaar, net als de drie jaar daarvoor, Joram Kaat.

Inspiratie en worship

Onder leiding van de BEAM Worshipband en natuurlijk de aanwezige artiesten zullen duizenden jongen God aanbidden. Daarnaast komt ook spreekster Miriam Swaffield, uit het Engelse Middlesborough, ook op het podium om een inspirerende geloofsboodschap met de jongeren te delen.

Matt Redman, die het bekende nummer 10.000 Reasons schreef, komt na vier jaar opnieuw naar de EO Jongerendag. Hij neemt dit keer rapper Guvna B mee voor een fantastisch optreden. For KING & COUNTRY waren in 2016 ook aanwezig op de EO Jongerendag, voor de Amerikaanse zangeres Britt Nicole is het de eerste keer.


 Laatst gewijzigd: 17-05-18 - Geplaatst: 17-05-18