Christelijke Muziek en Concertagenda

Brandon Bee & Davide Sforza naar Nederland

Van onze redacteur Jacob Jurian van den Berg

25-10-16

De Italiaanse christelijke zanger en songwriter Davide Sforza geeft eind oktober een aantal concerten met de Amerikaanse Brandon Bee.

Davide Sforza

Van 27 tot en met 30 oktober 2016 is Davide te horen in Zeist, Nijverdal, Delden en Huizen. De songwriter begon al met worshipsongs componeren toen hij 14 jaar was. Sinds die tijd is zijn passie voor muziek alleen nog maar gegroeid. Hij schrijft veel nummers over alledaagse onderwerpen om mensen aan het denken te zetten en zo in contact te brengen met ‘de andere werkelijkheid’.

Brandon Bee

Davide werkt veel samen met de Amerikaanse gospelartiest, producer, voorganger, songwriter en worshipleader Brandon Bee. Deze gepassioneerde Amerikaan heeft al zo’n 1000 concerten op zijn naam staan en geeft optredens over de hele wereld. Hij heeft een duidelijke missie en visie voor Europa en bereikt mensen doormiddel van het schrijven van nieuwe liederen, aanbiddingsmuziek, onderwijs en een focus op discipelschap.

Concerten

De concerten eind oktober bestaan uit een mix van bekende Engelstalige worship (met nummers van onder andere Jesus Culture, Chris Tomlin en Matt Redman), afgewisseld met eigen nummers van Brandon Bee en een aantal Italianse worshipsongs van Davide Sforza. Ingrediënten voor een inspirerende en afwisselende avond. De concerten zijn gratis toegankelijk, wel is er een collecte voor het werk van Brandon Bee.
- vrijdag 28 oktober in Nijverdal;
- zaterdag 29 oktober in Huizen.


 Laatst gewijzigd: 25-10-16 - Geplaatst: 25-10-16