Christelijke Muziek en Concertagenda

Jason Upton tourt rond met Music & Stories

Van onze redacteur Tineke Smits

14-10-16

De Amerikaanse christelijke zanger-tekstschrijver Jason Upton komt voor vier concerten naar Nederland. Upton weet altijd te prikkelen tijdens zijn concerten.

Impact

Jason Upton, die in Amerika een artiest van formaat is, weet elke keer weer te prikkelen als aanbiddingsleider. Hij zingt niet alleen, maar hij spreekt zelf ook tijdens zijn concerten. Aanbidding is volgens hem meer dan liederen zingen of een activiteit die plaatsvindt in een samenkomst. Zijn Music & Stories Worship Tour belooft een serie concerten te worden met prachtige verhalen, mooie muziek en impact.

Soul Survivor

Weet je niet wie Jason Upton is? Je kunt hem kennen via Soul Survivor, die hem sinds 2008 al regelmatig uitnodigde voor een concert of festival. Zijn songs zijn geïnspireerd door volksmuziek, zijn stijl is rauw, soms filosofisch en hier en daar geïmproviseerd. Toen hij vijftien jaar was leidde hij al de muzikale aanbidding in verschillende kerken door heel Amerika. In deze periode nam hij ook zijn eerste plaat op. Zijn meest recente plaat kwam in 2013 uit: Sunday Morning.

Concerten van Jason Upton

Jason Upton live meemaken? Dat kan op de volgende data:

- 21 oktober in Rotterdam;
- 22 oktober in Hilversum;
- 23 oktober in Haarlem;
- 25 oktober in Groningen.


 Laatst gewijzigd: 14-10-16 - Geplaatst: 14-10-16