Christelijke Muziek en Concertagenda

Ex-Group 1 Crew'er Pablo Villatoro maakt single

Van onze redacteur Jacob Jurian van den Berg

08-10-16

Ken je Pablo Villatoro nog? Hij maakte deel uit van de christelijke hiphopband Group 1 Crew, tot hij die in 2011 verliet. Nu is Villatoro terug met een eigen single.

Group 1 Crew

Nadat Villatoro de groep verliet in 2011, om alle tijd te nemen voor zijn huwelijk, vertrok twee jaar later ook Blanca Callahan. Bandlid Manwell Reyes bleef in 2013 alleen achter, maar verzamelde nieuwe bandleden om zich heen en de band is nu weer lekker op dreef en presenteerde in juli 2016 het album 'Power.'

Pablo Villatoro

Maar terug naar Villatoro. Hij werkte een paar jaar grotendeels buiten de muziekindustrie, onder meer in zijn kerk en ook richtte hij een creatief bureau op. Maar daar komt nu verandering in, want Pablo Villatoro kondigde op zijn verjaardag, 31 augustus, aan dat hij komend najaar nieuwe muziek gaat uitbrengen.

Rebels and Legends

De nieuwe cd, zoals Villatoro in een Facebook-post aankondigde, zal ‘RBLS N LGNDS’ (‘Rebels and Legends’) heten. En, zo zei hij, het publiek zal zijn ‘hele reis samengevat in een muzikaal geheel’ te horen krijgen. Verder beloofde Pablo Villatoro zijn fans dat hij heel, heel, binnenkort zijn eerste single van zijn nieuwe album uit zal brengen. We wachten af wat hij ons gaat laten horen...!

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 27-09-16 - Geplaatst: 20-09-16