Christelijke Muziek en Concertagenda

Swing de pan uit met Jonny & The Jazzuits

Gospel met een vleugje jazz: live in Bonfire!

Van onze redacteur Jacob Jurian van den Berg

06-08-16

Gospel met een vleugje jazz, dat is de frisse muziek die Jonny & The Jazzuits laat horen. Fris, aanstekelijk en divers. De band is 12 november te horen tijdens een optreden in Bonfire in Dordrecht.

Zilveren Duif

De band Jonny & The Jazzuits werd in 2011 opgericht, bestaande uit zanger en saxofonist Jonny Boston, toetsenist Mark van der Feen, bassist Maurits den Hollander en drummer Tom Nieuwenhuijse.
In maart 2015 kwam het debuutalbum ‘Hymns, Psalms & Spiritual Songs’ uit en de reacties op dit album waren zo positief dat de cd hun in datzelfde jaar nog een Zilveren Duif-nominatie opleverde. Benieuwd? Luister naar het nummer Come to Jesus op Spotify, live uitgevoerd door Jonny & The Jazzuits.

Gratis concert

De band laat haar bijzondere geluid op diverse plaatsen horen: jazzfestivals, in cafés en kerken en op bruiloften. Maar nu is het tijd voor de grote zalen: op zaterdag 12 november kun je de band live horen spelen in Bonfire in Dordrecht. De toegang is gratis. Wel wordt aangeraden om online een ticket te reserveren bij Events4Christ, zodat je zeker weet dat je er bij bent. De reserveringskosten zijn dan 2 euro per persoon.


 Laatst gewijzigd: 05-08-16 - Geplaatst: 05-08-16