Christelijke Muziek en Concertagenda

Ga uit je dak met Hillsong in Düsseldorf

De Heineken Music Hall zit vol, maar er is nog een kans!

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

06-01-16

Wilde jij samen met Hillsong uit je dak gaan in de Heineken Music Hall op 27 januari? Dan was het een hele teleurstelling dat dit concert binnen een paar dagen was uitverkocht. Maar: Events4Christ biedt een oplossing! In Düsseldorf is op 23 januari het dichtstbijzijnde concert van het populaire aanbiddingsteam. En hiervoor zijn nog wel kaartjes te krijgen!

Van aanbiddingsteam naar populaire band

Dus wil je toch nog genieten van de muziek van Hillsong? Dan moet je weliswaar een stukje verder reizen, maar dan heb je ook wat! De muziek van Hillsong kan zich meten met dat wat de beste stadionbands laten horen. Hillsong Worship begon ooit als het aanbiddingsteam van de Hillsong kerk in Australië en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De muziek wordt over de hele wereld in tientallen talen gezongen in kerken. Maar het blijft niet alleen bij kerken! Zo behoren songs als 'Oceans' tot de meest gezongen hits van de afgelopen jaren. De Europese tour, waar dus ook het concert in Düsseldorf onderdeel van is, staat in het teken van het nieuwe album van Hillsong Worship: Open Heaven / River Wild!

Een uur vanaf de Duitse grens

Voor het optreden in Düsseldorf op 23 januari moet je in de Mitsubishi Electric Halle zijn. Dit is op de Siegburger Strasse 15. Vanaf Utrecht is dit ongeveer twee uren rijden en dus voor Nederlands publiek goed te doen. Reis je liever met meerdere mensen? Events4Christ maakt een busreis naar het concert beschikbaar. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, kun je dit aangeven bij het kopen van je ticket op de website. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Foto: Flickr, Justin Higuchi / CC BY 2.0


 Laatst gewijzigd: 12-01-16 - Geplaatst: 06-01-16