Christelijke Muziek en Concertagenda

Chosen Gospel Choir zingt met Pearl Joan en Hind

Chosen Gospel Choir geeft twee kerstconcerten in de St. Janskerk in Gouda

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

08-12-15

De St. Janskerk in Gouda staat op 16 en 18 december in het teken van Black Gospel Night. Zangeres Hind zingt op 16 december met het koor. Pearl Joan treedt op 18 december met het Chosen Gospel Choir op. Een sfeervolle show met prachtige muziek, speciaal voor Kerstmis.

Hind en Pearl Joan

Het koor wisselt swingende gospel af met gevoelige ballads. Daar sluiten de warme stemmen van zangeressen Pearl Joan en Hind Laroussi perfect op aan. Het concert op 18 december met Pearl Joan is al bijna uitverkocht. Voor het concert op 16 december is er nog een aantal kaarten beschikbaar. Tijdens het concert geniet je niet alleen van muziek, maar ook van een hapje en een drankje.

Onder begeleiding van Pairel

Het Chosen Gospel Choir heeft een beroemde dirigent. Vladimir Pairel heeft de muzikale leiding in handen en heeft al jarenlange ervaring opgebouwd in de muziekindustrie. Hij was eerste altviolist in het Amsterdams Promenade Orkest en werkte in het verleden samen als componist/arrangeur met Trijntje Oosterhuis.

Nieuwe cd Pearl Joan

Op 8 februari 2016 komt de langverwachte nieuwe cd van Pearl Joan uit: Pieces of Pearl (POP). Van Amazing Grace tot Taylor Swift: Pearl Joan laat al haar verschillende stijlen en kanten zien.

Bestel kaartjes voor Black Gospel Night.

 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 08-12-15