Christelijke Muziek en Concertagenda

Trinity toert opnieuw door Nederland

Plus een voorproefje op het nieuwe album!

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

20-10-15

Na het succes van de theatertour 'Mundo' in 2014, is Trinity terug met een reprise: 'Trinity Theatertour'. 20 oktober tot en met 28 november speelt de band in Nederland en 31 december is het laatste optreden van de tour in Zwitserland. Leadzanger Elbert Smelt: "Het wordt echt een avond waarin de wereld op je deurmat ligt."

Net als tijdens het tournee in 2014, is Neema Ntalel er opnieuw bij om de mannen muzikaal te ondersteunen. Neema is een zangeres en danseres uit Kenia, onder andere bekend van 'Daughters Of Africa'. Samen met Trinity maakt ze van de 'Trinity Theatertour' een dynamisch feest.

Popmuziek met wereld-invloeden

Met de optredens vol internationale muzikale invloeden en persoonlijke reisverhalen, wil de band hun publiek een spiegel voorhouden. De vier bandleden zijn inmiddels allemaal vader. "Dan lig je ’s nachts wel eens wakker omdat je eruit moet voor een speen of een flesje melk. Op het podium vraag ik dan aan het publiek: ‘Wat nu als je wakker ligt omdat je geweerschoten hoort die steeds dichterbij komen? Zou je dan je land, je dorp, je kerk, je moskee, je familie en je matras verlaten om te vluchten?'"

Mensen verbinden

Trinity wil met hun muziek en verhalen verschillende mensen en culturen met elkaar verbinden. Dit zal terug te horen zijn op hun aankomend album. "We hebben al meerdere jamsessies gehad met buitenlandse muzikanten die een goed verhaal hebben en een instrument bespelen." Het nieuwe album van Trinity komt in het voorjaar van 2016 uit.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 20-10-15 - Geplaatst: 20-10-15