Christelijke Muziek en Concertagenda

Elly en Rikkert presenteren vijftigste cd

Van onze redacteur Tineke Smits

25-08-15

Zangduo Elly en Rikkert presenteert haar vijftigste album in vijf keer. De cd is gericht op volwassenen en heeft als titel 'In het voorbijgaan'.

Liedjes voor volwassenen

Hoewel Elly en Rikkert als duo voornamelijk bekend zijn geworden door hun liedjes voor kinderen, staat de vijftigste cd vol met liedjes over ontmoetingen, vroeger, nu en later. Getuige een quote uit één van de songs: 'Overal en nergens heen, stap voor stap en steen voor steen...'

Presentatieconcert

Voor de cd-opnames kreeg het duo hulp van diverse muziekvrienden: Jan Borger, Dick Le Mair, Ruben Bekx en Rob Vermeulen. De zangeressen Hanna en Susanne van Gemeren van de band ‘Half a Mile’ zijn ook te horen op de cd. Samen met Elly en Rikkert verzorgen al deze muzikanten het feestelijke presentatieconcert van 'In het voorbijgaan' in het Drentse Wilhelminaoord op zaterdag 19 september 2015. Het concert wordt gegeven in het Koloniekerkje aan de Wilhelminalaan 53. De aanvang is om 20:00 uur. Een plek reserveren kan via contact@ellyenrikkert.nl, kaartjes kosten 12,50 euro per stuk.

Concertserie

Na het presentatieconcert volgen nog vier avonden:
Vrijdag 25 september in Dorpshuis Stroud in Putten (reserveren via contact@ellyenrikkert.nl)
Zaterdag 26 september in Cultuurcentrum De Garenspinnerij in Gouda (reserveren via Samma)
Donderdag 1 oktober in Cultureel Centrum De Woeker in het Belgische Oudenaarde (reserveren via info@nootzaak.be)
Vrijdag 9 oktober in de Kapelzaal van theater88 in Almelo (reserveren via hof88).

De kaartjes kosten voor elke avond 12,50 euro en alle concerten beginnen om 20:00 uur.

Bezoek de website van Elly en Rikkert

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

Joris en Henny Weldering - ma 02-01-17 00:53:17
Beste Elly en Rikkert. Als jullie dit lezen,zouden wij het fijn vinden als jullie contact met ons op willen nemen. Wij zijn de zoon en schoondochter van de Mariska uit het boek en van de schrijver haar man. Wij hebben onze gegevens doorgegeven aan de wisselaar in Oosterhout . Wij kunnen nu nog iets vertellen over de achtergrond van alles.


Elly Zuiderveld - wo 02-09-15 15:10:56
Behalve dit eerste concert in Wilhelminaoord zijn er nog 4, allemaal om 20.00 uur en kaartjes:voor 12,50 Vrijdag 25 september: PUTTEN, Dorpshuis Stroud, Brinkstraat 91. Reserveren: contact@ellyenrikkert.nl Zaterdag 26 sept.: GOUDA, Cultuurcentrum De Garenspinnerij, Turfsingel 34a. Reserveren: https://samma.nl/productnieuws/ Donderdag 1 oktober: OUDENAARDE (B.), Cult. Centrum De Woeker, Woeker 3 Reserveren: info@nootzaak.be Vrijdag 9 oktober: ALMELO, Kapelzaal van theater88, Elisabethhof 4. Res: http://www.hof88.nl/…/presentatieconcert-elly-rikkert-zuid…/


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Wilhelminaoord. Zoek tips voor een dagje uit in Drenthe.

 Laatst gewijzigd: 25-08-15 - Geplaatst: 25-08-15