Christelijke Muziek en Concertagenda

Pearl Jozefzoon gaat verder onder andere naam

Van onze redacteur Tineke Smits

27-04-15

Zangeres Pearl Jozefzoon brengt 30 april haar nieuwe single Gone in the Morning uit en kiest ervoor om vanaf dat moment ook met een nieuwe artiestennaam door het leven te gaan: Pearl Joan.

The Voice of Holland

'Pearl Joan', het zijn de twee voornamen van Pearl Jozefzoon, die min of meer bekend werd door haar deelname aan het tv-programma The Voice of Holland. Ze eindigde als tweede in deze talentenshow en liet daarna flink van zich horen. Pearl bracht haar debuutalbum The Time is Now uit, stond met Nick en Simon in het Gelredome en speelde twee keer de rol van Maria in de Nederlandstalige bewerking van de MattheĆ¼s Passion, een project samen met Jan Roth. Ook speelde ze een hoofdrol in de musical Dreamgirls en won Pearl het tv-programma Van Popster tot Operaster.

Nieuwe single

Met de release van de zelfgeschreven single Gone in the Morning slaat Pearl een nieuw pad in. Dat onderstreept ze met haar nieuwe artiestennaam Pearl Joan. De single is een voorproefje van de EP die later dit jaar verschijnt. Vanaf 30 april is de nieuwe single van Pearl Joan overal te koop.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 22-04-15