Christelijke Muziek en Concertagenda

Soul Survivor: worship op het strand

Drie pijlers: Worship, Ministry en Teaching

Van onze redacteur Tineke Smits

22-03-16

Het meerdaagse festival Soul Survivor staat weer op stapel. Eén van de drie belangrijkste thema's is worship. Er wordt veel ruimte gemaakt voor muziek en aanbidding.

Aanbidding

Soul Survivor Festival 2016 vindt weer plaats op Strand Nulde. Hier kun je in de meivakantie heerlijk kamperen aan het water, aanbidden en andere jongeren ontmoeten. Het festival is gegrondvest op drie peilers: ministry, teaching en worship. Aanbidding is één van de belangrijkste ingrediënten van Soul Survivor. De aanbidding wordt weer geleid door de Soul Survivor Bands, onder leiding van Sarah Ben Hamida en Tom Smith.

Sprekers

Er worden inspirerende sprekers ingevlogen, namelijk Mike Pilavachi, Jason Upton, John Meijerink, Jonathan Kerrigan, Karim Landoulsi en Judith Kersloot. Er zijn workshops/seminars en er is tijd voor ministry, sport en spel en lekker relaxen op de Plaza.

Voor jongeren

Het festival vindt plaats van vrijdag 29 april tot en met woensdag 3 mei. Als je moet werken of je vindt een ticket voor het hele weekend te duur, dan zijn er ook tickets voor één dag te koop. Het festival is speciaal bedoeld voor jongeren en jeugdgroepen. In vijf dagen kunnen zij, volgens de organisatie, ontdekken dat Jezus leeft en dat God de Vader een persoonlijke relatie met iedereen wil. "Vijf dagen even geen ouders die je vertellen hoe het moet, maar gewoon jij. God zoekt jou!" Het thema is weer 'Samen Jezus ontmoeten'.


 Laatst gewijzigd: 22-03-16 - Geplaatst: 01-04-15