Christelijke Muziek en Concertagenda

Laurene Bonsink presenteert nieuw album 'Father'

Zangeres wil door kerkmuren heen breken

Van onze redacteur Tineke Smits

21-01-15

Laurene Bonsink presenteert zaterdag 31 januari haar album ‘Father’. Deze worshipzangers leidt wekelijks de aanbidding bij de kerk DoorBrekers.

Alternatieve rocksound

Tijdens het releaseconcert hoor je diverse nummers, waaronder het duet met Elbert Smelt van de band Trinity. Laurene verhuisde ruim negen jaar geleden van Zuid-Afrika naar Nederland, omdat ze trouwde met een Nederlander. Laurene wil met haar cd 'door kerkgrenzen heen breken en Gods vaderlijke liefde bezingen'. Al improviserend achter de piano ontstonden de mooiste nummers. Met hulp van producer van Frank van Essen en een samengestelde band (Elbert Smelt, gitarist Jan-Peter Beijersbergen, Phil Barker en Dave Bainbridge, bekend van Iona) zijn deze ruwe songs uiteindelijk vertaald naar een cd. Producent Van Essen noemt het een 'heel stevige cd met alternatieve rocksound'.

Missie met muziek

Laurene vertelt verder over haar missie: "Welke achtergrond mijn luisteraars ook hebben, ik hoop dat mijn muziek ze een vrij gevoel geeft, dat ze de Heilige Geest mogen ervaren en bovenal een intensieve relatie met God mogen opbouwen. De hoofdboodschap van dit album is dan ook een boodschap van genade."

Concert Laurene Bonsink

Liefhebbers zijn welkom bij het releaseconcert op 31 januari, om 20:00 uur in de Onze Lieve Vrouw ter Eem-kapel in Amersfoort. Ter plekke kan de cd worden aangeschaft, maar dat kan ook nu al bij DoorBrekers in Barneveld en Zwolle en op de website van Lauren Bonsink.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 21-01-15