Christelijke Muziek en Concertagenda

Zilveren Duif Gala uitverkocht

Van onze redacteur Tineke Smits

11-11-14

Donderdagavond 13 november worden de Zilveren Duif Awards 2014 bekendgemaakt en uitgereikt op Urk. Dit gebeurt tijdens een exclusief concert, dat inmiddels helemaal is uitverkocht.

De line-up van het concert is al bekend: er zijn optredens van Janine, Timzingt, Trinity, Ralph van Manen, Schrijvers voor Gerechtigheid met Pearl Jozefzoon, Amanda Lock en Elise Mannah.

Directeur Nico Schipper (Groot Nieuws Radio) zegt op de website dat hij blij is met de line-up van deze artiesten: "De grote Bach zei het al: 'Muziek moet zijn tot Gods eer en tot ontspanning van het gemoed'. Het eerste is het verlangen van ons allemaal en het tweede komt wel goed met deze indrukwekkende line-up."

Online meekijken en -luisteren

Het concert rond de feestelijke ceremonie van de prijsuitreiking duurt 2,5 uur en mondt uit in een half uur lofprijzing met het publiek. Tussendoor is er ook nog cabaret en een knipoog naar de geschiedenis van christelijke muziek in Nederland. De avond wordt gepresenteerd door Herman Wegter en Jorieke Frederikze.

Er zijn geen kaarten meer te koop voor deze avond. Toch meeluisteren? Je kunt het concert en de uitreiking van de prijzen live volgen via Groot Nieuws Radio en het liveblog op grootnieuwsradio.nl.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 11-11-14