Christelijke Muziek en Concertagenda

Gerald Troost tourt rond met zijn oma's

Geralds Grannytour: aandacht voor opa's en oma's in Tanzania

Van onze redacteur Tineke Smits

13-09-14

Gerald Troost geeft zaterdag 20 september de aftrap van de Grannytour. Luister naar zijn nieuwe liedjes en maak kennis met de granny's die hij ontmoette tijdens zijn reizen voor Dorcas.

Gerald Troost ontmoet in Tanzania zijn eigen granny's. Deze ontmoeting en de hele reis gaf hem inspiratie voor nieuwe liedjes. Met die liedjes, video's en verhalen tourt Gerald Troost in september en oktober door Nederland.

Gerald Troost presenteert donderdag 16 oktober ook nog zijn nieuwste cd Woorden van Troost. Wees erbij en geniet van het lanceringsconcert! Bestel je tickets!

Waardigheid voor ouderen

Gerald laat je kennismaken met granny Filippo, geboren in 1918. Hij ontmoette haar en haar man aan de voet van de Kilimanjaro. "Ze hebben recht op een waardig bestaan!" zegt Troost zelf. "Ik heb gezien hoe blij ze waren met wat kleding en aandacht. Via Dorcas ontvangen ze de hulp die ze nodig hebben. Ik wil voor zoveel mogelijk ouderen in Oost-Europa en Afrika een sponsor vinden. Zo krijgen ze hun waardigheid terug."

Data van de Grannytour

De Grannytour brengt Gerald Troost op de volgende plekken:
Veenendaal (20 september)
Hoogeveen (27 september)
Bunschoten-Spakenburg (4 oktober
Holten (10 oktober)
Zwolle (18 oktober)
Papendrecht (25 oktober

Meer informatie op de website van Gerald Troost. Zoek in de Christelijke Concert Agenda naar een concert bij jou in de buurt.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 11-09-14