Christelijke Muziek en Concertagenda

Paar plaatsen over bij theatertour 'Durf te leven'

Durf vrij te bewegen in een angstige wereld

Van onze redacteur Tineke Smits

29-08-14

De Durf te leven-tour van Mirjam van der Vegt en Matthijn Buwalda is zo goed als uitverkocht. Alleen voor de avond in Groningen zijn nog tickets verkrijgbaar.

Ontroerende liedjes

De tour is gebaseerd op het boek Durf te leven van Mirjam van der Vegt: de schrijfster neemt je mee op reis door middel interactieve oefeningen en verhalen. Theatermaker Matthijn Buwalda zorgt voor muziek en ontroerende liedjes.

Vrij bewegen in een angstige wereld

Het doel van de avond is een 'reis van je angst naar je verlangen'. Van der Vegt schreef het boek nadat ze met haar gezin een groot auto-ongeluk overleefde. Ze deed daarna onderzoek naar het thema 'angst': hoe reageer je daar op en hoe kun je vrij bewegen in een wereld waar veel onzeker is? De boodschap van de avond is: durf vrij te bewegen in een angstige wereld.

Bijna uitverkocht

De tour bestaat uit vier avonden in Ermelo, Gouda, Groningen en Utrecht. Wegens grote belangstelling zijn er alleen nog tickets te koop voor de avond in Groningen. Die wordt vrijdag 17 oktober gehouden in Boekhandel Riemer, vanaf 20:00 uur. Kaarten voor de tour kosten 17,50 euro per persoon.


 Laatst gewijzigd: 29-08-14 - Geplaatst: 29-08-14