Christelijke Muziek en Concertagenda

Zing mee met de Urker Zangers!

Van onze redacteur Tineke Smits

27-08-14

Ze zijn in het hele land bekend, en misschien ook wel in het buitenland: de Urker Zangers, een mannenkoor van Urk. Met het nieuwe seizoen in aantocht heb jij ook de kans om mee te zingen.

Oefenen voor Eindejaarconcert

Dirigent Jacob Schenk maakt zich op met zijn mannenkoor om het nieuwe seizoen af te trappen. Dat gebeurt dinsdag 2 september 2014 met de eerste repetitie. Alle inspanningen zijn er vanaf het begin al op gericht om een zo spectaculair mogelijk Eindejaarsconcert neer te zetten, dat traditioneel aan het einde van het jaar gehouden wordt. Dit jaar is dat 27 december in 't Voorhuys in Emmeloord. Maar ook staan er concerten in Creil, Tiel, Ede en Genemuiden op de agenda.

Zangers gezocht

De Urker Zangers zoeken versterking voor hun muzikale prestaties en nodigen geïnteresseerden uit om mee te zingen. Een avondje repeteren betekent een gevarieerde en gezellige avond avond. Belangstellende nieuwe leden, zangers van Urk en omstreken, zijn wekelijks welkom tijdens de repetities. Elke dinsdag vanaf 19:30 uur in Zalencentrum Irene.


 Laatst gewijzigd: 27-08-14 - Geplaatst: 27-08-14