Christelijke Muziek en Concertagenda

Met Rob Favier op de camping

Van onze redacteur Tineke Smits

23-05-14

Rob Favier, een christelijke zanger, entertainer, liedjesschrijver en theoloog, geeft met Pinksteren studies over ‘Tuinieren in het Koninkrijk’. Dat doet hij op camping De Betteld.

Kampvuur

Van 6 tot en met 10 juni zijn er bijeenkomsten op de camping in Zelhem, die bestaan uit een studie, liedjes van Rob Favier en samenzang. Favier start zijn studies over 'Tuinieren in het Koninkrijk' op vrijdagavond 6 juni. Gasten van het Pinksterweekend kunnen zich ook voegen bij een spelletjesmiddag, huifwagentocht, kampvuur en kinderclub. Campinggasten verblijven op de camping.

Eigen manier

Rob Favier heeft een eigen manier van voorgaan en optreden. Het humoristische aspect speelt een grote rol, maar doet geen afbreuk aan de inhoud van zijn woorden. Favier zoekt wat we vanuit het Grote Nieuws van God ontdekken en wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven.

Pinksterweekend

Bij dit Pinkstervakantieweekend aanwezig zijn? Tickets boeken kan via de website van De Betteld. De Bijbelstudies van Rob Favier zijn gratis te bezoeken. Ook welkom als je niet op het park verblijft.


 Laatst gewijzigd: 23-05-14 - Geplaatst: 23-05-14