Christelijke Muziek en Concertagenda

Festival316: dag voor het gezin

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

12-05-14

Het Flavor Festival moest de handdoek weer in de ring gooien, maar in Noord-Nederland houdt Festival316 stevig stand. Voor de tweede keer is niet alleen de avond, maar ook de dag gevuld met een aansprekend christelijk programma. Voor vrouwen, mannen, tieners en kinderen!

Een klein groepje christenen organiseerde zeven jaar geleden het Festival316. Nu bestaat de organisatie inmiddels uit zo'n honderd mensen en trekt het festival jaarlijks 5000 bezoekers. Een succes! Dit jaar vullen onder meer Guvna B, Stellar Kart en Gerald Troost de tent met hun muziek. En, sinds vorig jaar begint Festival316 al om 10:45 uur met een volledig programma, voor mannen, vrouwen, jeugd en kinderen.

Dagprogramma

Mannen krijgen een moeilijke vraag voor hun kiezen. "Hoe ben je een Christenman, een Godsman?" Spreker Wim Hoddenbagh geeft inspiratie! Net als stand-up comedian Jacob Spoelstra, die de mannen deelt in zijn typische blik op de wereld. Vrouwen gaan actief aan de slag in een programma wat de dagelijkse sleur en belemmeringen eens onder de loep neemt. Ook voor jongeren en kinderen is dag gevuld: met muziek, sportieve workshops, sprekers, knutselen en dansen.

Tickets zijn gratis! Bestel kaarten voor Festival316.


 Laatst gewijzigd: 14-04-15 - Geplaatst: 12-05-14