Christelijke Muziek en Concertagenda

Pinksterconferentie Opwekking in juni

Van onze redacteur Tineke Smits

15-04-14

Pasen is in aantocht, maar toch is er ook al aandacht voor de pinksterconferentie van Opwekking.

Duizenden kampeerders

Sinds de verkoop is gestart op 31 januari 2014 stromen de aanmeldingen van losse kampeerders en groepen binnen. Duizenden mensen vieren de pinksterconferentie Opwekking 2014 mee. De Pinksterconferentie duurt vier dagen lang, dan kamperen zo’n 20.000 bezoekers uit het hele land - en zelfs buiten Nederland - op het grote evenemententerrein van Walibi Holland. Het weekend van 6 tot en met 9 juni staat in het teken van elkaar ontmoeten, versterkt worden in je geloof en samen vieren dat God goed is. Natuurlijk is het ook mogelijk om één of enkele dagen langs te komen.

Eigen programma's

Op het programma staan namen van onder meer David de Vos, Otto de Bruijne, David Pawson en Jurjen ten Brink. Voor de volwassenen staat het thema ‘Woord en Geest’ centraal. Kinderen, tieners en jongeren hebben hun eigen programma en thema's, toegesneden op de betreffende leeftijd. Er zijn diverse activiteiten, een muziek- en boekentent en genoeg gelegenheden voor een lekker hapje of drankje. Natuurlijk wordt er het hele weekend veel gezongen, onder meer de nieuwste Opwekkingsliederen.

Aanmelden

Voor het hele weekend zijn veel mensen nodig. Er worden nog vrijwilligers gezocht die willen helpen als steward, verteller, toneelspeler, zangleider, zanger, muzikant of BHV'er en nog veel meer. Bekijk alle functies op de website van Opwekking. Zin om voor het eerst of voor de zoveelste keer af te reizen naar Biddinghuizen? Meld je dan snel aan! Op de website van Opwekking staan alle voorwaarden en voordelen.


 Laatst gewijzigd: 15-04-14 - Geplaatst: 15-04-14