Christelijke Muziek en Concertagenda

Vecht Gospel Festival barst van het talent

Van onze redacteur Tineke Smits

05-02-14

De repetities van het Vecht Gospel Choir zijn in gang gezet. Dit ad hoc koor, onder leiding van Tore W. Aas van het Oslo Gospel Choir, geeft een optreden op het Vecht Gospel Festival.

De vierde editie belooft een afwisselende en interactief festival te worden op zaterdag 1 maart. Bandjes, koren, workshops, bijbelstudies en voor kinderen een kinderplein. Het centrale thema van de dag is 'Time' en in alle hoeken van De Caroussel in Ommen vindt talentvolle muzikanten en zangers. Investeren in je eigen talent kan ook, door een workshop te volgen van dirigent Tore W. Aas. Op de dag zelf kun je je inschrijven.

Vecht Gospel Award

Tijdens het festival genieten bezoekers van diverse koren en bands, waarbij publiek en vakjury uitmaken wie naar huis gaat met de Vecht Gospel Award. De juryleden voor het bandprogramma dit jaar zijn Hans van Vuuren (presentator Grootnieuwsradio), muziekjournalist Leon van Steensel en zangeres Rebecca Steenbergen. One Choice uit Drachten leidt de sing-in en in het avondprogramma treden artiesten van eigen bodem op. Eén groot feest vol talent dus.

Op de foto's: Get Together uit Soest en de band Trinity gaven vorig jaar een optreden.

Tickets bestellen kan via de website van GospelNU. Een dagticket kost 12,50 euro en een avondticket 17,50 euro. Een combiticket kost 24,00 euro en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het dagprogramma.

 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 05-02-14