Christelijke Muziek en Concertagenda

Afrikaanse Engelen: liedjes vol hoop en licht

08-01-14

In de koude wintermaanden brengen de African Angels ontroerende en opzwepende liederen. Een mix van Amerikaanse gospel, traditioneel Afrikaans, klassieke nummers als ‘Gimme Hope Joanna’ en liedjes van hoop en licht. Het concert heeft alle ingrediënten waar Zuid-Afrika bekend om staat: intense beleving, verstilde momenten, maar vooral heel veel vrolijkheid!

Zaterdag 11 januari komt het award-winnende Capetown Opera Chorus met haar programma African Angels naar het oude Luxor Theater in Rotterdam.

Wervelend optreden

Capetown Opera is Afrika’s belangrijkste operahuis en winnaar van de Chorus of the Year Award 2013 bij de International Opera Awards in Londen. Wereldwijd worden de zangers en zangeressen van Capetown Opera geroemd om hun prachtige en wervelende performance. Vaak opgegroeid in de armste gebieden van Zuid-Afrika hebben ze zich een weg naar de top gezongen en de harten van het publiek en de pers veroverd. Van Amerika tot Israël, van Australië tot Zweden – een optreden van Capetown Opera is altijd een zinderend feest.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 08-01-14