Christelijke Muziek en Concertagenda

Jubileumconcert Christ's Hope met Gert Vischer

Van onze redacteur Tineke Smits

25-11-13

De organisatie Christ's Hope bestaat tien jaar. Dat wordt zaterdag 30 november gevierd met een feestelijk concert van Gert Vischer.

Tien jaar Christ's Hope

Christ’s Hope wil zorg dragen voor weduwen en wezen die lijden door hiv/aids. In 2003 werd door Jos en Sylvia Holtzhausen Christ's Hope International opgericht, samen met een groep internationale voorgangers en medewerkers van christelijke organisaties. Sindsdien heeft Christ's Hope International zich uitgebreid naar veertien landen wereldwijd. In november 2013 werd Stichting Christ's Hope Nederland opgericht. Het kenmerk van Christ's Hope is dat ze 'onbeschaamd christen' willen zijn en 'onvoorwaardelijk bijbels'. Op die manier willen ze het goede nieuws brengen aan slachtoffers van hiv/aids in Sub-Sahara Afrika.

Concert door Gert Vischer

Eerst waren er plannen om naast Gert Vischer ook André van Zyl te vragen voor het concert op zaterdag 30 november. Maar dat kon niet doorgaan in verband met te weinig aanmeldingen. De avond is verder ongewijzigd, alleen zijn er geen toegangskosten meer. Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten. De avond staat in het teken van 'to celebrateHisfaithfulness'. Er wordt ook een impressie gegeven met daarin een hoofdrol voor de kinderen waar we in Afrika voor zorgen.

Praktische informatie

Het concert wordt geven in de aula van Talentstad aan de Rieteweg 12 te Zwolle. De Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), die hier tegenwoordig kerkt, zet haar deuren open voor de achterban van Christ´s Hope.


 Laatst gewijzigd: 25-11-13 - Geplaatst: 25-11-13