Christelijke Muziek en Concertagenda

Naar een concert van RED met CCAgenda!

Van onze redacteur Tineke Smits

29-10-13

Vrijdag 22 november staat de Amerikaanse rockband RED in Patronaat Haarlem. De groep uit Nashville, Tennessee is een van de meest populaire Christian Rock-acts van het moment.

RED combineert alternative rock met heavy metal en grunge. Wereldwijd verkochten ze meer dan een miljoen platen en voor de eerste twee albums ontving de band allebei een Grammynominatie. De laatste plaat 'Until we Have Faces' kwam zelfs binnen op nummer 2 in de Billboard 200.

Nederlanders openen de avond

De Nederlands/Zwitserse band The Circle Ends opent de avond. De bandleden stripten metal tot aan de essentie van krachtige rock en maakten er een eigen geluid van, dat naar eigen zeggen tussen Korn, Project 86, U2 en Johnny Cash in zit.

Win jij kaarten voor dit concert?

Kaarten voor het concert zijn 16 euro, maar misschien ga jij er wel gratis naar toe! Christelijke Concertagenda geeft namelijk 2 x 2 kaarten weg. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is naar de Facebookpagina van Christelijke Concertagenda te gaan en de foto van RED te liken en delen. De winnaars worden 15 november op Facebook bekend gemaakt.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

Redactie | NEWS OF PEACE - di 05-11-13 22:57:25
Waar precies en hoe laat is het concert? We willen het verder bekend maken op www.newsofpeace.com


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Haarlem. Zoek tips voor een dagje uit in Zuid-Holland.

 Laatst gewijzigd: 29-10-13 - Geplaatst: 29-10-13