Christelijke Muziek en Concertagenda

I Cry To You: ook in je eigen kerk

Van onze redacteur Tineke Smits

28-10-13

Psalm Project heeft de bladmuziek van haar twee nieuwste cd's op haar website beschikbaar gesteld. Dat betekent dat iedereen vanaf nu de psalmbewerkingen kan spelen in zijn eigen kerk.

I Cry To You

De cd 'I Cry To You' werd opgenomen voor de Psalm Project-tour door Canada. De cd is niet verkrijgbaar in Nederland, maar er zijn 100 stuks beschikbaar gesteld voor een goededoelenactie. Bij elke gift van 50,00 euro of meer wordt de cd gratis opgestuurd. Het geld komt ten goede aan de actie 'Bedden voor de kinderen van Montagu'. De kinderen in dit Zuid-Afrikaanse dorp slapen onder erbarmelijke omstandigheden. Als alle 100 cd's weggegeven kunnen worden bij een gift, kan elk van de 75 gezinnen een nieuw bed krijgen. De gift kan overgemaakt worden naar Stichting De Bergrede (ANBI-status), rekeningnummer 1210.08.622 o.v.v. je NAW-gegevens en 'nieuw bed'.

Ik Roep Tot U

De bladmuziek van de tweede, Nederlandstalige cd, staat ook online, waaronder de bekende 'Heer zegen ons', 'U bent mijn schild' en 'Red mij Heer'. Ook deze muziek is nu als pdf te downloaden. Voldoende nieuwe psalmbewerkingen om een kerkdienst mee te verfraaien.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 28-10-13