Christelijke Muziek en Concertagenda

Wibi Soerjadi: concert van wereldklasse

Van onze redacteur Caroline de Vente

21-10-13

Wibi Soerjadi betovert zijn publiek. En helemaal op een concertvleugel die nergens anders in Nederland te horen is. Maak het zelf ook mee!

De bekende concertpianist speelt namelijk zaterdag 26 oktober de sterren van de hemel in de Edesche Concertzaal. Daar staat zijn lievelingsvleugel: de Bösendorfer Imperial 290, het vlaggenschip van de Edesche Concertzaal. De grande dame der concertvleugels en Wibi Soerjadi in één zaal: een hereniging van twee wereldklassen.

Wibi Soerjadi

Op 20-jarige leeftijd haalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master met het hoogst haalbare resultaat: een 10 met onderscheiding. Vele gerenommeerde prijzen en onderscheidingen en concerten wereldwijd volgden. Met zijn weergaloze pianotechniek imponeert Wibi zowel kenners als minder ervaren luisteraars en met zijn indringende en beeldende pianospel weet hij als geen ander zijn publiek te raken. De rol als vertolker van het grote romantische pianorepertoire van meesters als Liszt en Chopin is hem daarom op het lijf geschreven. Zijn eigen composities en transcripties passen naadloos in de traditie die Franz Liszt twee eeuwen geleden begon met zijn soms bijna onspeelbare bewerkingen en fantasieën op bekende thema’s uit die tijd.

Wil jij dit sprookjesachtige optreden ook meemaken? Bestel dan hier je tickets voor het concert en een mooie plaats, op slechts een paar meter van Wibi Soerjadi, is gegarandeerd! Lezers van de Christelijke Concert Agenda ontvangen nu 10% korting! Bestel tickets en voer de volgende code in: ZIGAQFKU. Veel plezier!

 Laatst gewijzigd: 28-10-13 - Geplaatst: 16-10-13