Christelijke Muziek & Concertagenda

House of Praise Utrecht, Utrecht


Naam:
House of Praise
Datum:
7 november 2009

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

Gospelgroep Reflection presenteert op zaterdag 7 november de productie ‘House of Praise’ in de Pniëlkerk in Utrecht.

Gospelgroep Reflection bestaat 25 jaar en ter ere daarvan geeft ze op 7 november een bijzonder optreden van de productie ‘House of Praise’. Het concert zal plaatsvinden in de Pniëlkerk (Lessinglaan 33) in Utrecht en begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur.
‘House of Praise’ is een productie van eigentijdse muziek, beweging, licht, geluid en theater en een eigen uitgebreide band; een productie die gezien mag worden! De boodschap die door de avond heen klinkt is er een van God eren en groot maken.
In het ‘House of Praise’ is ook plek voor getraumatiseerde jongeren uit Sierra Leone. Tijdens de avond zal er aandacht worden besteed aan dit project van ‘Kerk in Actie’ en geld worden ingezameld.

Kaarten voor de uitvoering kosten € 8,- per stuk en zijn telefonisch te bestellen bij Wendy Schot, tel: 06-44783239. Ook kunt u kaarten bestellen via de e-mail: info@gospelgroep-reflection.nl.

House of Praise
Reflection zet het publiek aan het denken over wat aanbidding kan betekenen in je leven. Wat betekent aanbidding; hoe kunnen we God aanbidden en wat doet aanbidding met ons? Daarbij wil Reflection verder gaan dan alleen het zingen van liederen waarin ze God danken, loven en prijzen. Ze willen graag levende bouwstenen zijn om Gods ‘House of Praise’ te bouwen en nodigen iedereen uit om daar een steentje aan bij te dragen. Laten we de liefde die we van God hebben gekregen aan Hem teruggeven, want Hij is het waard!

Het afgelopen jaar is er met tomeloze inzet en groot enthousiasme aan deze productie gewerkt. Reflection hoopt dat zij dit enthousiasme kan overbrengen bij de concerten in 2009 en 2010. Op 21 november staat nog een optreden van House of Praise gepland, deze zal worden uitgevoerd in de Pauluskerk in Leerdam.

Voor meer informatie over Gospelgroep Reflection en de ‘House of Praise’ concerttour: www.gospelgroep-reflection.nl/houseofpraise

Adres:
Pnielkerk, Lessinglaan 33
Postcode:
3533AN
Plaats:
Utrecht (Boek overnachting in Utrecht)
Dagje uit in Utrecht | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Zang en instrument


Entreeprijs:
€ 8,00


Internetadres:
http://www.gospelgroep-reflection.nl
Email adres:
info apenstaartje gospelgroep-reflection.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gospelgroep Reflection.
Telefoon:
0644783239


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-10-21 15:28:07

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar